10 éves a kormányzás
Vissza a kezdőlapra

Elkészült első kisvideónk!

10 éve lezárult egy korszak. Egy korszak, amely a hazugságról, trükkök százairól, a politikai rendszerbe vetett társadalmi bizalom megrendüléséről, a leszakadásról és az elszegényedésről szólt. 2010-ben a magyar polgárok határozott nemet mondtak erre a balliberális politikára - elkészült az Alapjogokért Központ "Újra naggyá teszik Magyarországot" c. kutatási projektjéhez tartozó első kisvideója.

Elolvasom

Újra naggyá teszik Magyarországot – MANDINER PODCAST

Markáns jobboldali politikával tette helyre a magyar közbiztonságot és gazdaságot az Orbán-kormány az előző tíz évben. Az erről szóló kutatás kapcsán a kormányzás tíz évéről Molnár Balázs elemző beszélgetett Szilvay Gergellyel.

Megnézem

Alapjogokért Központ: 2010 az őszinte szembenézés éve volt

Megjelent az Alapjogokért Központ tanulmánya a 10 éve alakult kereszténydemokrata kormányok előtt álló kihívásokról - számolt be a Pesti Srácok.

Megnézem

A 2010 óta tartó kormányzás célja, hogy újra naggyá tegyék Magyarországot

Tavasszal lesz tíz éve, hogy nemzeti-konzervatív kormány vezeti Magyarországot, az időhorizont pedig lehetőséget ad az átfogóbb értékelésre és jövőbe tekintésre – mondta Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ „Újra naggyá teszik Magyarországot – 2010-2020” című kutatási projektjének bemutatóján.

Elolvasom

Jól kezeli a kormány a válságot – KARC FM 2020. április 28.

„Az Orbán-kormány az elmúlt tíz évben mindig sikerrel oldotta meg a nagy válságokat, és a sok nehéz év során szerzett tudás, képesség és tapasztalat a mostani járvány kezelésében is megmutatkozik” – fogalmazott az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában Panyi Miklós.

Elolvasom

Új alapokra helyezett nemzetpolitika

Új alapokra helyezett nemzetpolitika – elkészült az "Újra naggyá teszik Magyarországot 2010-2020 – 10 éves a kormányzás" c. projektünk legújabb videója.

Megnézem

Fordulat a rendvédelemben - Biztonságban az ország.

A hétvégi tisztavatás margójára elkészült az "Újra naggyá teszik Magyarországot 2010-2020 – 10 éves a kormányzás" c. projektünk legújabb videója.

Megnézem